Maurmiddel: Jeg vet endelig hva jeg må gjøre for å få sukkermaur til å forsvinne

Et maurmiddel som faktisk virker. Svarte jordmaur har plaget meg ved flere anledninger. De blir innendørs og kalles sukkermaur. I tillegg er det mange av dem i hagen om sommeren.

I alle fall er de veldig plagsomme, og det er mange råd om hvordan du kan bli kvitt dem.

Her er et eksempel på bruk av Fun light. Så effekten av å helle denne saften rett i tuas eller på maurtuer skal visstnok være effektiv. Fun Light skader imidlertid ikke sukkermaur. Uansett hva jeg testet, fungerte det ikke. Dagligvarebutikken solgte meg i hvert fall saft da. 🙂

Jeg synes det er ekstremt vanskelig å bli kvitt disse små maurene, og nå når våren nærmer seg, flytter de inn i hus og hytter. Det er flere måter å holde sultne maur på avstand.


Så fort det blir varmere ute, finner de veien inn i huset og dukker opp. Så brått som det skjer, løper de over kjøkkenbenken og langs gulvet. Selv om vi kaller dem sukkermaur, er de faktisk svarte jordmaur. Det er helst mat og matrester de jakter på om våren.

I tillegg til å komme til huset, gjør de det også på hytta. Jo mer du prøver å bli kvitt dem, jo ​​mer ser det ut til at de kommer tilbake. Det siste jeg ønsket å gjøre var å gi opp. Jeg har nå lært mer om hvordan jeg kan bli kvitt dem.

Du må finne ut om et maurreir er innendørs eller utendørs før du kan bli kvitt det. Du må eliminere maurdronningen hvis du virkelig vil bli kvitt maurene. Tørt agn med insektmiddel er vanligvis det beste agnet, som arbeidere bringer til dronningen.

Jeg har hørt dette maurmiddelet anbefalt: granulat

Gelbaserte maurmidler som Nippon er et annet alternativ. Du opplever ofte at Nippon du kjøper i butikken har blitt hengt i butikken lenge, og har derfor mistet mye av sin styrke. Men granulat varer lenger. Maur synes det er lett å bære fordi det er tørt og lett å bære. På grunn av dette skal jeg teste granulat til våren. De vil prøve igjen i år.

Agn skal legges så nært reiret som mulig, og tilstrekkelig tilførsel skal alltid være tilgjengelig.

Når kampen er i gang og du ennå ikke har vunnet, er det på tide å handle. Oppbevar søtsaker i tett lukkede bokser, for eksempel. Du bør også tørke opp søl. Du prøvde å hindre maurene i å finne mat inni deg. Likeledes vil det være lurt å montere finmasket nett på ventilasjonsluker i første etasje. Mer om maurmiddel Det samme gjelder for sprekker eller hull i eller i nærheten av fundamentet til huset ditt.

I året som kommer forventer jeg at maurene prøver igjen. Ikke desto mindre vet jeg nå mer om hva jeg kan gjøre, så jeg håper dette vil hjelpe deg også.

Disse tipsene har jeg fått på SkadedyrHjelp.