Litt om

Velkommen til bloggen min. Hensikten med denne bloggen er å diskutere alt og ingenting i det hele tatt. Jeg kan legge ut ofte, eller kanskje ikke. Det er mitt håp at det innholdet jeg legger ut vil være av verdi for deg.

Innholdet jeg skriver er dedikert til å informere og hjelpe folk til å tenke på en rekke emner. I tillegg vil jeg gjerne at den tilbyr litt hjelp hvis du trenger det.

Bloggen min ble startet i 2022 og jeg planlegger å fortsette med den en stund. Denne siden vil sannsynligvis gjenspeile temaene jeg tenker på, og som sådan er jeg interessert i å skrive om forskjellige emner. Mens jeg har brukt litt tid på å undersøke enkelte emner, har jeg også bare skrevet for moro skyld. Det ville vært fint om vi kunne gi noe som er leseverdig.

Forhåpentligvis finner du skriftene interessante, og hvis du har spørsmål eller kommentarer, ikke nøl med å kontakte meg.
Denne bloggen er noe jeg nylig har startet og jeg har tenkt å holde på lenge. Jeg har prøvd dette før, men ikke fulgt opp. Men denne gangen vil jeg kunne fortsette å skrive en stund.

Eventuelle spørsmål du måtte ha, ikke nøl med å kontakte meg.

Geir Hauge som deler sine tanker


Gratis blogg: her